Deel dit artikel
-

KPN begint promotietour voor glasvezel

KPN rijdt komende tijd met een truck door het land om glasvezelinternet te promoten. Zangeres Glennis Grace zingt daarbij duetten met haar holografische kloon, om aan te geven welke nieuwe realiteiten met glasvezel kunnen worden gecreëerd.

De tournee gaat vanavond van start in Amsterdam met een optreden van de zangeres(sen). Daarna trekt het reizende circus door het land om inwoners van dorpen en steden te stimuleren om naar glasvezelinternet te gaan vragen.

De activatiecampagne, ontwikkeld met Energize, is bedoeld om het bewustzijn rondom glasvezelinternet onder het grote publiek te vergroten. Pas als het besef over de technische mogelijkheden er is, gaan mensen ernaar vragen. ‘Welke gebieden dit zijn is nu nog niet bekend, maar dit wordt een week van te voren bekendgemaakt aan bewoners van zo’n vraagbundelingsgebied.‘

Zodra in een plaats meer dan dertig procent van de huishoudens daadwerkelijk ‘glas’ wil, steekt KPN een schep in de grond om de dunne lichtkabeltjes in de grond te leggen.

Volgende maand begint KPN de rebranding van de vorig jaar overgenomen glasvezelproviders. Ze gaan allemaal onder de naam Telfort vallen.

Eind 2012 hadden 368.000 huishoudens een aansluiting op KPN’s glasnet.

Deel dit bericht

2 Reacties

Gerjan

Ik snap dan alleen niet waarom KPN bij Concepts nog bezig is met veranderingen. Begin deze maand hebben ze bij Concepts alle DSL pakketten beeindigd zie:
http://www.glasvezel-bestellen.nl/internet-nieuws/104_concepts-haalt-dsl-abonnementen-uit-het-aanbod/

Ik vind het overigens wel een positieve veranderingen (de kleinere namen op 1 grote hoop gooien –> Telfort). Is tenminste een bekende speler en zijn de mensen sneller geneigd om het af te sluiten.

Don van Riet

Na jaren zigzag beleid van KPN rond glasvezel en zijn diensten eindelijk een duidelijk signaal. Telfort was wel altijd het B-merk van KPN bij mobiele diensten, dus die keuze blijft merkwaardig. Glas zit immers in de premium product range!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond