Deel dit artikel
-

KPN geeft gratis Spotify Premium aan tv-klanten

Consumenten die de snellere internetpakketten met IPTV erbij nemen, krijgen van KPN gratis een Spotifyabonnement.

Voor het eerst sluit KPN een samenwerking met een puur digitale consumentendienst met mondiaal bereik. Klanten die een Alles in één-pakket nemen met snel internet krijgen er een muziekabonnement bij cadeau, het duurste bundeltje dat Spotify heeft.

De premiumbundel van het Zweedse bedrijf staat gebruikers toen om thuis en onderweg een onbeperkte hoeveelheid muziek te streamen, via de pc en de mobiel. Gebruikers kunnen tevens hun eigen liedjes naar hun telefoon kopiëren en in hoge bit rate (geluidskwaliteit) afspelen.

KPN wordt naar eigen zeggen de exclusieve partner voor Spotify in Nederland. Hoeveel het telecombedrijf jaarlijks aan de Zweden gaat betalen, is niet bekend.

Foto: Vaughan Leiberum (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Jeroen Bos

Goeoeoeoeoeoeie actie…..Eerst de data bundels voor mobiel duurder maken en daarna streaming gebruik van muziek gaan stimuleren…….Tja, zo verdien je snel dat Spotify abootje terug denken ze bij KPN.

Jan van Rienen

@ Jeroen Bos: zo is er altijd wel wat. Bij jou is het glas meestal half leeg. Is toch oprecht een super offer. Ik vind het leuk en ben er blij mee. En ik zit bovendien met mijn mobiel helemaal niet bij KPN! Azijnpissen is altijd zo makkelijk he.

john voorts

Jammer is dat de dienst alleen voor extra en premium klanten is (abo’s vanaf 55 euro) en niet voor de basis klanten. Voor de rest vind ik het een super aanbod, je kan namelijk overal muziek luisteren zelfs op je iPad.
http://www.allesin1pakketvergelijken.nl/component/content/article/32-gratis-spotify-premium-bij-een-alles-in-1-pakket-van-kpn

Fleur kladblok

Wel duidelijke wesite om de juiste
artikelen te vergelijken maar ik ben ook op de
website http://allesin1pakketvergelijken.net/ en daar staan goeie
dingen tussen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond