Deel dit artikel
-

KPN lanceert GPRS voor consumentenmarkt

update KPN Mobile gaat alsnog GPRS aanbieden aan consumenten, drie maanden nadat de dienst oorspronkelijk had moeten ingaan. Het meest uitgebreide abonnement, inclusief de mogelijkheid e-mails te versturen, is vooralsnog alleen mogelijk voor klanten van Xs4ALL.

De introductie van Internet Everywhere, het GPRS-product van KPN Mobile, stond gepland voor 16 november. Het telecombedrijf zag er op het laatste moment vanaf wegens technische problemen. In samenwerking met XS4ALL komt KPN er nu alsnog mee. Wie een abonnement op Internet Everywhere wil, moet volgens de voorwaarden over een drietal zaken beschikken: een XS4ALL abonnement, een GPRS-toestel en een laptop of een PDA. KPN benadrukt dat ook niet-abonnees van Xs4ALL zich kunnen aanmelden, alleen kunnen zij dan geen e-mails via webmail versturen

Op dit moment ondersteunt XS4ALL alleen de Motorola T260, T280 en V66. Tot 1 augustus berekent XS4ALL geen extra kosten voor het gebruik van internet via GPRS. KPN Mobile rekent wel een tarief per MB dataverkeer. De tarieven zijn op de site van KPN te vinden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond