Deel dit artikel
-

Kruidvat start webshop voor brillen

Het Kruidvat start een webwinkel voor brillen op sterkte. Consumenten kunnen online een complete bril bestellen voor 37,95 euro.  De laagste vaste prijs in de markt, belooft de winkelketen.

De webshop biedt keuze uit meer dan zeshonderd monturen, waaronder ook brillen voor kinderen. De brillen kunnen online gepast worden door een foto van het gezicht te uploaden. Via de software wordt de pupilafstand gemeten voor het juist inslijpen van de glazen.

Een complete bril is inclusief dunne kunststof glazen die zijn voorzien van ontspiegeling, een anti-kras coating en een vuil- en vochtwerende laag. Ook kan elk montuur worden voorzien van zonnebrilglazen die standaard beschikken over een UV-400 coating. Consumenten hebben alleen een brilrecept van een opticien nodig.

Volgens Kees Buur, directeur inkoop van Kruidvat, komt de webshop niet uit de lucht vallen. Sinds de jaren negentig is Kruidvat al actief in de optiekmarkt. Al eerder brak het bedrijf naar eigen zeggen de markt open voor lenzen en vloeistoffen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Freek

“Consumenten hebben alleen een brilrecept van een opticien nodig” maar die wil je gelijk ook een bril verkopen. Oogartsen doen een metingen meer. Dus je moet eerst naar een concurrent om een brilrecept te krijgen…… Hoe werkt dat dan!?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond