Deel dit artikel
-

KWF selecteert Energize als activatiebureau

KWF Kankerbestrijding heeft Energize geselecteerd als digitaal en activatiebureau. Momenteel wordt gewerkt aan een tweetal campagnes die deze wintermaanden te zien zullen zijn.

KWF Kankerbestrijding wil stappen zetten in de werving van nieuwe donateurs. Enerzijds door het aanspreken van nieuwe doelgroepen, waaronder jongeren en anderzijds door innovatieve manieren van merkactivatie.

Energize is gestart met de ontwikkeling van twee campagnes. Sinds 2016 organiseert KWF de lampionnenactie, waarbij je tijdens de donkere dagen in december een lampion voor een dierbare kunt doneren. Dit jaar zorgt Energize voor het creatieve concept en de uitwerking van de activatiecampagne. Daarnaast is Energize verantwoordelijk voor de online campagne van de KWF Loterij. Deze campagne heeft als doel de bekendheid van de KWF Loterij te vergroten en verkoop van loten te stimuleren.

Energize werkt momenteel ook aan het merkmanifest en waardeproposities voor Oncode. Dit is het virtueel instituut dat ernaar streeft wetenschappelijke inzichten efficiënter en sneller als behandeling naar patiënten te krijgen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond