Deel dit artikel
-

Leaseweb breidt activiteiten Singapore uit

Hostingbedrijf Leaseweb Global realiseert naar eigen zeggen significante groei in Singapore. Momenteel werkt Leaseweb voor meerdere klanten in deze regio, waaronder LiquidM, Remerge Singapore en Uptrends.

Leaseweb heeft zijn omzet in Singapore de afgelopen 24 maanden met 300 procent weten te verhogen, met klanten in gaming, adtech, martech en SaaS die hun aanwezigheid in de markt versterken.

De afgelopen 12 maanden heeft Leaseweb zijn personeelsbestand in Singapore verdubbeld met functies in datacenter engineering, sales, klantensupport, in-house recruitment en operationeel werk.

In het najaar van 2022 kondigde Leaseweb zijn derde datacenter in Singapore aan, naast nieuwe datacenters in Tokio en Sydney. In april 2023 opende het Nederlandse bedrijf zijn vierde datacenter in Singapore, waarmee het totale aantal locaties in de hele regio Azië-Pacific op 10 kwam.

In december 2023 viert Leaseweb zijn 10e jaar in Singapore als leverancier van de infrastructuur voor essentiële websites, toepassingen en IT-systemen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond