Deel dit artikel
-

Leden geven akkoord: MWG en VIA mogen samen verder

Tijdens een ingelaste algemene ledenvergadering hebben de leden van VIA en MWG unaniem ingestemd met een fusie tussen beide brancheverenigingen. Per 1 september gaan de partijen officieel samen verder onder de naam VIA.

Ook het voorgestelde bestuur is tijdens de ledenvergadering in zijn geheel door de leden aangenomen. Het nieuwe bestuur zal bestaan uit een dagelijks en een algemeen bestuur. Beide worden ondersteund door het VIA-bureau.

Het dagelijks bestuur zal bestaan uit voorzitter Rik Ledder (TBWA/NEBOKO), vicevoorzitter Maiko Valentijn (GroupM), penningmeester Dorine van Mullem (Talpa) en secretaris Sonja Vroling (KPN). De overige bestuursleden, Mèlanie Bosveld, Atva van Zanten, Diana van Roest, Renee van den Oetelaar, Eva van Heuven, Tessa van der Starre, Gijs de Bruijn, Joris Lak, Brian Hirman, Yvonne Prins en Charley Peereboom, gaan zich samen met de taskforces richten op de volgende zeven thema’s: Mens, Talent, Celebrate, Visie, Innovatie, Ondernemerschap en Data, Tech & Privacy. Saskia Baneke-Delfgaauw blijft directeur van VIA.

Voorzitter Rik Ledder geeft aan dat de uitkomst van de ledenvergadering geen verrassing was. De gesprekken over een mogelijke fusie zijn een jaar geleden geïnitieerd door de leden zelf.

Er komen drie vacatures vrij in het VIA-bestuur binnen de thema’s Celebrate (Effie-stuurgroep), Innovatie en Data, Tech & Privacy. Bij interesse in deze vacatures kan je mailen naar info@vianederland.nl. Bekijk hier de vacatures.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond