Deel dit artikel
-

Leden van Roamler doen boodschappen voor zorgverleners

Werkplatform Roamler opent de nieuwe site Bezorg-dezorg.nl. Duizend leden van het platform worden beschikbaar gesteld om voor personeel in de zorg boodschappen te gaan doen en deze thuis of op hun werk af te leveren.

Directeur Wiggert de Haan stelt duizend van zijn twaalfduizend communityleden ter beschikking aan zorgpersoneel om hen te helpen bij de dagelijkse boodschappen. Op Bezorg-dezorg.nl kunnen ze zich met hun werkmail en postcodegebied aanmelden. Vervolgens krijgen iemand uit het netwerk van Roamler toegewezen.

Roamler is een werkplatform, waar communityleden normaal gesproken tegen betaling voor grote supermarkten, consumentenmerken, maar ook technologiebedrijven in heel Europa werkzaamheden uitvoeren, zoals het inrichten van winkelschappen of het aanleggen van een computernetwerk. Via een app krijgen deze mensen opdracht toegewezen en via diezelfde app geven ze de resultaten terug.

In Nederland zijn zo’n twaalfduizend mensen aangesloten bij Roamler. Nu het overgrote deel van hen geen werkzaamheden kan uitvoeren, kunnen zij op vrijwillige basis boodschappen doen voor de zorghelden van dit land.

De zorgprofessional betaalt de boodschappen direct bij levering van de boodschappen terug via een betaalverzoek met zijn telefoon.

Foto: Franklin Heijnen (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond