Deel dit artikel
-

Lenovo breidt portfolio tablets uit

Ongeveer tegelijk met Samsung lanceerde Lenovo woensdag een portfolio van consumententablets aangedreven door Android: de Lenovo Tab P12 en de Lenovo Tab M10 5G.

De Lenovo Tab P12 is het essentiële back-to-school apparaat voor middelbare scholieren en studenten, met een mix van leer- en speelmogelijkheden. Het heeft een groot 12,7-inch 3K-scherm voor zowel video’s kijken als surfen op het web, een JBL-luidsprekersysteem en Dolby Atmos.

De Lenovo Tab P12 onderscheidt zich door zijn compatibiliteit met de nieuwe Lenovo Tab Pen Plus en het ‘ThinkPad-geïnspireerde toetsenbord’. Het grote scherm kan worden gesplitst voor multitasking: aantekeningen maken voor een online les of een document bekijken, terwijl een gespecialiseerde leesmodus en oogverzorgingsfunctie lange, meeslepende studiesessies ondersteunen.

De Lenovo Tab M10 5G is speciaal ontworpen voor mobiele consumenten die gemak willen zonder zich zorgen te hoeven maken of ze wel verbonden blijven. Deze tablet die altijd is verbonden biedt snelle 5G-connectiviteit1 en een duurzame batterijlevensduur op een 10,61-inch 2K-scherm.

De Lenovo Tab P12 (inclusief toetsenbord en Lenovo Tab Pen Plus)10 begint bij 499 euro (inclusief btw) en de Lenovo Tab P12 (slechts inclusief de Lenovo Tab Pen Plus) begint bij 399 euro (inclusief btw). Beide modellen zijn naar verwachting vanaf juli 2023 verkrijgbaar in geselecteerde markten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond