Deel dit artikel
-

Level Level wordt WordPress VIP partner

Level Level uit Rotterdam, een fullservice WordPress-bureau, is toegetreden tot het WordPress VIP partnerprogramma. Daarmee is de enige in de Benelux als zodanig gekwalificeerde voor de enterprisemarkt.

“Dankzij ons team van creatieven en techneuten kunnen we WordPress inzetten voor high-end maatwerk”, aldus Taeke Reijenga, algemeen directeur van Level Level. “De selectie voor het gerenommeerde WordPress VIP-partnerprogramma biedt ons de kans om meer gerenommeerde en internationale merken te voorzien van uitdagende WordPress implementaties.”

De Rotterdammers staan te boek als een zilveren bureaupartner. Drie andere oorspronkelijk Nederlandse partners, maar dan uit het technologieprogramma, zijn Bynder, Yoast en JWplayer.

Het VIP platform biedt enterprise-grade platforms voor digitale marketing en media die op WordPress draaien. VIP ondersteunt: bekende digitale marketing platformen voor gerenommeerde merken als Capgemini, Hachette Book Group en Facebook; digitale publicaties in niche markten als Quartz, Tech Crunch en FiveThirtyEight en voor grote namen als News Corp, Rollingstone en Abril.

Foto: Leo Luijten (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond