Deel dit artikel
-

LevelUp lanceert MKB-bureau Grow Up Digital

LevelUp Group gebruikt de kennis en middelen van zijn labels Netprofiler en ClickValue om voor het MKB een toegankelijk digitaal bureau op te richten: Grow Up Digital.

“Het nieuw label maakt gebruik van automatisering, tooling en kennis die normaalgesproken alleen toegankelijk is voor bedrijven met enorme budgetten”, leggen de oprichters in een persbericht uit. “Het is een idee van Peter Maas, Erwin de Jong en Marco Koghee die gezamenlijk al meer dan tien jaar bij ClickValue werken.”

Het drietal merkte in hun dagelijkse praktijk dat middelgrote- en kleine bedrijven wel willen investeren in online marketing, maar niet weten hoe ze die wens moeten invullen. Werken in de cloud wordt belangrijker, de website wordt onderdeel van de vaste bedrijfsprocessen en zaken als machine learning kunnen de operaties versnellen. Als je weet hoe ermee om te gaan.

Grow up Digital kijkt met een datagedreven blik naar het werk van zijn klanten en belooft directe impact op de online resultaten. “Er is negen op de tien keer veel te verbeteren”, aldus Maas.

Bij moederbedrijf LevelUp Group werkt negentig man. Er worden voorbereidingen getroffen voor het opichten van een vierde label.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond