Deel dit artikel
-

LG zegt alle Europese beurzen af

LG Electronics is niet alleen afwezig op het Mobile World Congress in Barcelona in verband met het coronavirus, maar het bedrijf komt ook niet naar Integrated Systems Europe (ISE) 2020, gepland in Amsterdam tussen 11 en 14 februari.

Ook de deelname aan vakbeurs EuroShop in Düsseldorf is afgeblazen. ‘LG Electronics heeft de situatie in verband met de uitbraak van het coronavirus, die onlangs door de Wereldgezondheidsorganisatie tot wereldwijde noodsituatie werd uitgeroepen, op de voet gevolgd,’ aldus een summiere verklaring.

Geen ander bedrijf reageert zo heftig op de verspreiding van het virus als het Zuid Koreaanse LG. Weliswaar heeft ook het Chinese ZTE zijn persconferentie in Barcelona afgeblazen, het bedrijf laat nu weten wel op de vloer van de telecombeurs te staan. Zowel Xiaomi als Oppo zijn nog steeds van plan naar Barcelona te vertrekken, afhankelijk van de ontwikkelingen.

Huawei heeft zijn ontwikkelaarscongres in Shenzhen al wel verplaatst van februari naar maart.

KLM vliegt tot medio maart niet meer naar China, zo maakte het bedrijf donderdag bekend. KLM wil vluchten naar Peking en Sjanghai, de belangrijkste bestemmingen, met ingang van 16 maart hervatten. Vluchten naar andere bestemmingen in China volgen later.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond