Deel dit artikel
-

Lil’ Kleine opent webshop Jorik.com

Rapper Lil Kleine opent vandaag de webshop bij zijn net gelanceerde kledinglijn Jorik. De webwinkel sluit iedere maand tijdelijk om het assortiment te updaten met tijdelijke exclusief verkrijgbare items.

Tachtigduizend fans van Lil’ Kleine kregen zojuist de toegangscode opgestuurd waarmee ze als eerste een blik in diens webshop konden nemen. Vanmiddag om 18:00 uur gaan de deuren voor iedereen open.

Jorik.com is qua design en marketing anders dan veel andere webshops. De productpagina met de collectie bestaat uit twee scrollende kolommen. De een gaat omhoog, de ander omlaag. Daarnaast is deze pagina gelardeerd met beeld uit het socialmedia-account van de rapper. “Het design van de shop valt zo samen met Joriks persoonlijkheid op Instagram”, vertelt Martijn Wijsmuller. Zijn bedrijf Ask Phill bouwde de winkel.

De fulfillment is uitbesteed aan een externe specialist. De logistieke kant is in handen van DHL. Orders worden binnen één tot drie werkdagen gratis bezorgd in Nederland, België en Duitsland.

Voor de promotie van Jorik.com mag de winkel behalve op mailadressen ook leunen op het Instagram-account van de rapper. Dat heeft 1,5 miljoen volgers. Een enkele post daar levert direct duizenden klik naar de winkel op. De shop zelf ook ook een account op Instagram.

Er is een apart promotietrucje ingebouwd. Iedere laatste donderdag van de maand gaat de site even op slot. Er is dan enkel een teller te zien die aftelt tot de winkel weer open gaat. Op dat moment is ook direct een nieuwe collectie zichtbaar. Dat betreft een kleine productie van dure, exclusieve items die tijdelijk beschikbaar zijn.

In de online promotie werkt Jorik ook samen met kledingmaker Purewhite.

Martijn Wijsmuller van shopbouwer Ask Phill: “We worden steeds vaker benaderd door grote merken en influencers voor een shop. We werken enkel met Shopify omdat dat de grote verkeerspieken aan kan die dit soort klanten met zich meebrengt.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Eagel eye - The watcher

Belachelijke prijzen. Voor dat geld koop ik een echt merk met bewezen kwaliteit. Duidelijk het product van een zakkenvuller die enkel aan zijn eigen ego denkt en nergens omgeeft. Vermoed dat deze man de intelligentie van een Pantoffeldiertje heeft en wel een hele kleine variant. Hoe haal je het in je kleine hoofd een ’t shirt van inkoop nog geen euro te verkopen voor 75 euro.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond