Deel dit artikel
-

LinkedIn biedt white papers aan in advertentievorm

LinkedIn voegt een nieuwe dienst toe aan het advertentieprogramma. LinkedIn-leden kunnen relevante white papers van specifieke bedrijven gratis downloaden. In ruil daarvoor krijgt het bedrijf, verantwoordelijk voor de white paper, informatie, waaronder contactgegevens van de downloader.

Voor de gebruiker het document kan downloaden wordt gevraagd om contactinformatie en of er sprake is van een gebudgetteerd project. Het bedrijf krijgt geen geld van de geïnteresseerde, maar wel het recht deze persoon te benaderen.

CEO van LinkedIn, Reid Hoffman, liet aan TechCrunch weten tussen de 40 en 100 dollar per lead te verwachten. De gebruikers kunnen het document bovendien viraal verspreiden in hun eigen netwerk, weer een voordeel voor het bedrijf, dat hiermee de white paper gerichter kan verspreiden.

Voor bedrijven is het soms lastig om de juiste professionals te vinden die geïnteresseerd zijn in de white paper. Het netwerk van LinkedIn kan hierbij de oplossing bieden. De kans van verspreiding via een eigen bedrijfsplatform is beduidend kleiner dan dat bij zakelijk netwerk LinkedIn.

Deel dit bericht

5 Reacties

Connie

Mag linkedin eerst wel eens zorgen dat ze normaal vanuit allerlei plekken bereikbaar zijn. Nu is dat zeker niet het geval en kan nergens bij komen en duurt uuuuuren voordat het opgestart is om vervolgens te blijven 'hangen'.

Kees

Connie: dat ligt dan toch echt aan jouw computer.. De site van LinkedIn is doorgaans zeer goed bereikbaar en ook snel. Eigenlijk nooit problemen mee gehad. Dit klinkt eerder als een probleem met je browser of met je anti-virus software.

Connie

Zou ook best kunnen maar mijn collega uit een compleet ander deel van het land met andere provider heeft hetzelfde probleem als ik. en ik heb het alleen met linkedin. Plaxo ed kan ik gewoon benaderen dus misschien ligt het wel aan de instelling van linkedin die te zwaar zijn?

Matthieu

Connie, dat is pure zever. Met LinkedIn is niets mis. Koop gewoon een deftige computer.

Connie

Ach Matthieu wat ben jij zielig. Wil jij je liever hier niet mee bemoeien als je geen verstand hebt? Heb aan de tip van Kees meer en ben aan het zoeken hoe ik dit opgelost kan krijgen, ook ben ik namelijk niet de enige want hoor van andere mensen die er ook last van hebben.Het soort opmerkingen van jou Matthieu horen hier niet thuis maar blijkbaar ben je erg onderontwikkelt op dit vlak.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond