Deel dit artikel
-

LinkedIn koopt bedrijvenreviewsite

LinkedIn heeft startup ChoiceVendor gekocht voor een onbekend bedrag. Volgens de zakelijke profielensite is de overname van ChoiceVendor ‘in lijn met de aandacht die uitgaat naar het opbouwen van een sterk team bij LinkedIn’.

Het lijkt er vooral op dat LinkedIn de overname heeft gedaan om het eigen team te versterken. Dat is althans op te maken uit de melding van de overname door Jeff Weiner, CEO van LinkedIn. ChoiceVendor, zo is te lezen op de site, zal de diensten ook per direct staken.

De twee oprichters van ChoiceVendor, Yan-David Erlich en Rama Ranganath, werkten beiden eerder bij Google. Ranganath was daarvoor nog werkzaam bij Microsoft.

ChoiceVendor, dat zich richt op de Verenigde Staten, bood reviews van dienstenleveranciers zoals bijvoorbeeld accountants, administratiekantoren en telefonische helpdesken.

Tot nog toe was de netwerksite niet erg happig op overnames, maar daar lijkt de laatste twee maanden verandering in te zijn gekomen. Zes weken voor de overname van ChoiceVendor, werd bekend dat mSpoke was overgenomen. Ook hierbij werden financiële details niet bekend gemaakt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond