Deel dit artikel
-

LiveChat Service opent kantoor in New York

Het Nederlandse LiveChat Service gaat uitbreiden naar de Verenigde Staten met een nieuw kantoor in New York. Eerder waren er al kantoren in Groningen en Berlijn geopend.

LiveChat Service is in 2015 begonnen als dienstverlener op het gebied van livechat en heeft zich in de afgelopen jaren snel ontwikkeld. Een belangrijke stap hierin was de overname van chatsoftware bedrijf CoBrowser, waardoor naast chatdiensten ook chatsoftware aan het aanbod kon worden toegevoegd. De afgelopen twee jaar is het bedrijf een internationale weg ingeslagen.

De internationalisering van LiveChat Service is in 2018 ingezet na de overname van de Duitse vestiging van het Finse chatbedrijf Finnchat, maar kreeg pas echt vorm in 2019. Afgelopen jaar is het team van chatoperators uitgebreid en is men in vijf talen gaan chatten.

Met een kantoor in New York beoogt LiveChat Service niet alleen de Amerikaanse markt te betreden, door te werken met teams in meerdere tijdzones kan een 24/7 chat strategie worden gehanteerd. Momenteel bieden biedt men de dienstverlening aan van 07:00 – 23:00 uur en in het weekend van 09:00 – 23:00 uur (CET).

Om livechat van de grond te krijgen op Amerikaanse bodem zal tijdens de opstartfase worden samengewerkt met een lokale partner.

Deel dit bericht

1 Reactie

Vin

Waarom zou je voor Engelstalige chat naar NYC gaan? Kan toch veel beter (en heel veel goedkoper) een bedrijf (of partner) op bv de Filipijnen opzetten?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond