Deel dit artikel
-

LivingSocial introduceert creditcard

Koopjessite LivingSocial gaat voor zijn loyale klanten een creditcard uitgeven. Die kunnen daarmee extra voordelige aankopen doen.

De kaart wordt alleen aan Amerikaanse klanten aangeboden, samen met de bank Chase en creditcardmaatschappij Visa. Wie meer dan tien aankopen in een maand doet, krijgt tien Deal Bucks bijgeschreven die weer voor andere uitgaven kunnen worden gebruikt.

Volgens LivingSocial zijn de acties vooral interessant voor kleine bedrijven die zo meer loyaliteit kunnen kweken. Overigens heeft ook Groupon een loyaliteitsprogramma.

Deel dit bericht

3 Reacties

Wil

Waarom is dit nieuws? Het heeft alleen betrekking op de Amerikaanse markt waar wel meer gebeurd dat voor ons Nederlanders geen enkel belang heeft. Als Emerce nou alleen voor Nederland(ers) belangrijk nieuws meldt dan hoef ik niet alles dubbel te lezen. Of denken jullie dat jullie een wereldomvattend nieuwsmedium zijn dan verbaast het mij dat jullie nauwelijks aandacht besteden aan Korea de bakermat van zoveel bedrijven als Samsung die daar ver voor ons uitlopen met technology waar wij alleen nog van dromen….

Pieter

Rare opmerking. Alsof ontwikkelingen in de VS voor de Europese of Nederlandse markt niet relevant kunnen zijn. Dubbel lezen? Heb je dit bericht ergens gelezen dan? Geloof ik niks van.

Wil

Ik scan ook DMnews.com en daar staat heel veel dat alleen op de VS van toepassing is net als bovenstaand bericht. Wordt pas nieuws voor ons als het naar Europa komt. Het barst daar van de branded en co-branded credit cards en 99% bereikt Europa niet.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond