Deel dit artikel
-

Logitech Combo Touch voor iPad Pro

De Logitech Combo Touch is nu verkrijgbaar voor de nieuwe iPad Pro 11-inch (3e generatie) en voor de iPad Pro 12,9-inch (5e generatie).

De Combo Touch is een veelzijdige case met afneembaar toetsenbord en geïntegreerd trackpad waarmee je kunt typen, kijken, schetsen en lezen.

De beschermende hoes is voorzien van een geïntegreerde kickstand waarmee de iPad in precies de juiste hoek kan worden gezet om over een bereik van 50 graden te kijken.

De Combo Touch, verkrijgbaar in Oxford Grey, is de dunste toetsenbordcase met trackpad-ontwerp. Hij sluit volgens Logitech naadloos aan bij de iPad qua design, en is ontworpen om de voorkant, achterkant en hoeken te beschermen tegen slijtage en krassen.

De Combo Touch is ontworpen met een open zijde, zodat de Apple Pencil (2e generatie) magnetisch aan de iPad bevestigd blijft, zodat deze eenvoudig en continu gekoppeld, opgeladen en opgeborgen kan worden.

De Logitech Combo Touch voor iPad Pro 11-inch (3e generatie) is nu verkrijgbaar voor 199,99 euro en de Logitech Combo Touch voor iPad Pro 12,9-inch (5e generatie) voor 229,99 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond