Deel dit artikel
-

Maartje Frederiks (HelloFresh) verkozen tot innovatiefste e-commerceprofessional

Zojuist is bekendgemaakt dat Maartje Frederiks, medeoprichter en CEO van HelloFresh Benelux, is verkozen tot de meest innovatieve e-commerceprofessional van 2015.

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland wordt dit jaar voor het zevende achtereenvolgende jaar gepubliceerd en bestaat uit e-commerceprofessionals van Nederlandse bodem.

Het gaat hierbij om personen die het vak in het afgelopen jaar vooruit hebben gebracht door de grenzen ervan op te zoeken dan wel de online business nieuwe impulsen te geven. Van vernieuwende webshops tot grensverleggende e-commerceconcepten.

De definitieve top 10 is bepaald door lezers van Emerce magazine en de online nieuwsbrief. De top 10 van de Emerce E-commerce 10 is dit jaar als volgt:

1 Maartje Frederiks – Medeoprichter en CEO HelloFresh Benelux (36,1%)
2 Jitse Groen – CEO Takeaway.com (17,4%)
3 Michel Schaeffer – CMO bol.com (15,8%)
4 Asbjørn Jørgensen – Medeoprichter & CEO The Cloakroom (15%)
5 Jochanan Bax – Oprichter & CEO Bax-shop (13,4%)
6 Symen Jansma – Medeoprichter & CEO TravelBird (11,8%)
7 Robert Bohemen – CMO de Bijenkorf (7,9%)
8 René Schoenmakers – Oprichter & CEO Catawiki (7,8%)
9 Marcel Hooft – Mede-eigenaar Smartphonehoesjes.nl (5,8%)
10 Robin Dragstra – Oprichter & directeur De Buren (5,3%)

Met dank aan: Multiscope

De uitreiking vond plaats tijdens de eerste editie van Emerce E-commerce Live! Het nieuwste e-commerce event van Nederland met een dag lang content rondom e-commerce. Presentaties, round tables, demo’s en netwerken in de Beurs van Berlage Amsterdam.

*In het juninummer van Emerce een uitgebreid interview met Maartje Frederiks over HelloFresh Benelux, de ontwikkeling van het food-segment lokaal en internationaal en de plannen voor de nabije toekomst.

Foto: Peter Boer

(Note: Er kon eenmalig worden gestemd op maximaal drie personen. Hierdoor is de optelsom van de percentages in de toplijst hoger dan honderd procent. Er zijn ruim 700 unieke stemmen uitgebracht.)

Deel dit bericht

11 Reacties

Hem

Dit is toch vooral iinteressantdoenerij…

Ronald ter Voert

@hem: wat bedoel je daarmee?

Het betreft hier dé vakprijs voor innovatieve Nederlandse e-commerceprofessionals. Zeker interessante kost in dat opzicht.

Rogier Timofei

Beste Ronald,

Volgens mij heeft “Hem” het over zijn eigen reactie.

Rowdy Groothedde

Gefeliciteerd Maartje met deze geweldige prestatie!:)

Saskia van Beveren

Well Done Maartje!! (en m’n steak graag gewoon rare)

Valli

Dragstra gefeliciteerd!

Frank

Toch opvallend dat je nou nooit een Regilio Esajas, Mohammed El Azzouzi, Aslan Turuc of Arek Blazikovski tussen ziet staan. Vriendjes politiek en elitair geneuzel. Ook typerend dat er bijna alleen directeurs in dit rijtje zijn. Hoe zou dit toch komen!

Ronald ter Voert

@frank: voordat de definitieve toplijst er is, kunnen en hebben tal van mensen – van experts, lezers van Emerce (zowel on- als offline) als elk ander persoon die dat wil – hun input gegeven. Mede op basis daarvan stelt de redactie van Emerce een voorlopige lijst samen, zonder ranking.

Die slag wordt gemaakt op basis van een enquete waarbij via een unieke link eenmalig gestemd kan worden, door lezers van Emerce magazine en de online nieuwsbrief, zoals vermeld staat. Heeft weinig van doen met vriendjespolitiek en dergelijke.

De E-commerce 10 is een vakprijs die op inhoudelijke argumenten wordt samengesteld, en waarvan de uiteindelijke ranking afhangt van de eerder genoemde stemming.

Burky

Op je muil, gauw!

Ronald ter Voert

@burky: volgens mij is dat off topic 😉

Frank

@Frank
Breng ze graag in voor verkiezing volgend jaar. Indien andere Emerce-lezers er ook zo over denken, komen ze vanzelf naar voren in de lijst..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond