Deel dit artikel
-

Madame Tussauds met hologram van YouTube-ster

Een wereldprimeur voor Madame Tussauds in Berlijn en alle andere filialen van het wassenbeeldenmuseum kijken mee. Volgende maand gaat daar een nieuw ‘beeld’ live, een 3D-projectie van een van Duitslands bekendste Youtubers: Bianca ‘Bibi’ Heinicke.

De beautyblogger krijgt per 19 mei een heel nieuw, modern kanaal. Madame Tussauds zet een sokkel met Heinicke neer in de vorm van een interactieve 3D-projectie.

Passanten kunnen op de foto met de dame die velen kennen als BibisBeautyPalace. Of liever draaien ze een filmpje, want het hologram is interactief.

In de afgelopen weken dook de beautyvlogger de studio in om meerdere sequenties op te nemen. Bezoekers van het wassenbeeldmuseum kunnen op een keuzemenu aangeven wat Heinicke moet zeggen of doen. Zodoende kunnen ze interactie met het hologram fingeren. Wie geen camera of metgezellen bij zich heeft, kan het museum opnames laten maken en die laten opsturen.

In Bibi’s aankondiging zegt ze dat meerdere Tussaudsfilialen uit de wereld de Duitse ontwikkelingen met bovengemiddelde interesse volgen.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond