Deel dit artikel
-

Makelaars organiseren Online Huizendagen

Het onafhankelijke woningplatform Roxxle organiseert met 2000 deelnemende makelaars de Online Huizendagen.

Momenteel worden bijna alle huizenbezichtigingen en traditionele open huizendagen vanwege het coronavirus geannuleerd. Dat leidt tot uitstel van koop- en huurtransacties in een woningmarkt die in veel regio’s al op slot komt te zitten.

Het woningplatform is in principe toegankelijk voor alle makelaars. Ongeacht bij welke branchevereniging zij zijn aangesloten kan het complete woningaanbod kosteloos op Roxxle worden geplaatst.

Deelnemende makelaars kunnen een professionele videotour door het huis en plaatsen naast foto’s, plattegronden en de kenmerken van een woning. Een video tour kan ook onder begeleiding van de makelaar door de consument zelf worden opgenomen.

Bij koopwoningen bestaat eveneens de mogelijkheid een online bod op een woning te laten uitbrengen. In overleg tussen huiseigenaar en makelaar wordt bepaald of en wanneer de makelaar het online biedingen systeem activeert.

Huiseigenaren worden eveneens online betrokken bij de verkoop of verhuur van hun woning. Op uitnodiging van hun makelaar krijgen zij toegang tot een eigen dashboard. Vanuit dat dashboard kan de woningpagina en de video tour worden gedeeld via sociale media.

Foto Pixabay

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond