Deel dit artikel
-

Management neemt Concept7 over van Het Hoofdkantoor

Het management van strategisch ontwerpbureau Concept7 wordt volledig eigenaar van het bedrijf. Zij nemen het bureau over van Het Hoofdkantoor.

Op basis van Human Centered Design ontwerpt Concept7 digitale producten, zoals websites, webshops, mobiele apps of applicaties. Concept7 werkt onder andere voor Triodos Bank, Totalbookings, Univé, Bureau Meerstad, Gemeente Groningen, Sweco, Gemeente Leeuwarden, TRIP Advocaten, JasperAlblas.nl, TKP Pensioenen, Waterschap Hunze en AA’s, UMCG en is ontwerper van merken als EasyToys, SRPRS.me, YourStoryz.

In mei 2019 werden Valentijn Duijser (voormalig Sogeti en Ilionx) en John Wittmaekers (serie-ondernemer, voorheen USG People/Recruit, Ilionx) directeur-aandeelhouder van Concept7 BV, met als doel een nieuwe groeistrategie te ontwikkelen en uit te voeren.

Het management van Concept7 heeft groeiambities voor Groningen en erbuiten. In 2020 werd daarom eHealth88 uit Bunnik overgenomen. Deze specialist in de zorgmarkt wordt de komende periode verder geïntegreerd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond