Deel dit artikel
-

Margriet de Kroon managing director van HERC

Marketingbaas Margriet de Kroon verlaat recruitmentspecialist YoungCapital en gaat aan de slag als managing director creatief bureau HERC.

De Kroon wordt tevens lid van het managementteam van haar nieuwe werkgever, die begin dit jaar nog wordt overgenomen door bedrijvengroep Ace. YoungCapital is klant van HERC. Via die route waren de partijen al enige tijd bekend met elkaar.

Emilio de Haan, oprichter en creatief directeur, zegt in een persbericht: “We vinden het fijn om te werken met mensen met een krachtige eigen stem, met nieuwe perspectieven. Dat maakt ons sterker en leniger.” Ook stelde hij de nieuwe managing director aan om de balans te houden qua diversiteit in zijn team.

De Kroon: “Ik zie dat er nog veel kansen liggen die eerder misschien niet konden worden gepakt, omdat de schaalbaarheid er nog niet was. HERC is sinds kort onderdeel van Ace en de combinatie van de slagkracht van de groep en de sterke creatieve basis maakten dat ik de stap heb gezet.”

Ace is de nieuwe naam van Born05 Group. Daaronder vallen nu Airborne, Blauw Gras, Glasnost, HERC, Newborn en Off the Record.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond