Deel dit artikel
-

Marianne Zwagerman verlaat bestuur PowNed

Medeoprichtster van PowNed, Marianne Zwagerman, hangt, na het onbekende avontuur met de oprichting van de omroep die ontstond uit weblog Geenstijl, haar bestuursfunctie aan de wilgen.

Op haar Twitter-account laat ze weten terug te treden als bestuurslid van PowNed. Wel blijft Zwagermna zich verbonden voelen en ‘kijkt ze uit naar de start’. "Oprichten was fun. PowNed verdient nu een bestuur dat heel goed op de winkel gaat passen."

Zwagerman was medeoprichter samen met de bestuursleden uit NewsMedia, waar GeenStijl onder valt. Inmiddels staat PowNed los van NewsMedia.

Het bureaucratische bolwerk in Hilversum laat de medeoprichtster van Powned graag achter zich. Eerder liet ze al weten dat haar kracht vooral lag in de opstartfase van een dergelijk project. "Het is tijd om verder te kijken", aldus Zwagerman op Twitter.

Voor haar avontuur met PowNed was Zwagerman twee jaar directeur Digitale Media bij Telegraaf Media Groep. Daar was ze ook jarenlang Directeur Exploratie. Inmiddels hoopt ze met haar eigen opgerichte adviesbedrijf Poema Factory dat werk weer op te pakken.

Deel dit bericht

1 Reactie

Tokumei

als bagger als powned oprichten en voor de telegraaf werken een carriere is…word ik toch maar liever een muts.
Woorden uitvinden als bloeddoddig is niveau kleuterschool
vrouwen in het algemeen naar beneden halen, omdat een paar mutsen je uit het paradijs hebben getrapt 😛 om zelf weer een stapje hoger te komen, is triest.
Een boek schrijven is geen carriere. Koffiedames van Nederland BEWARE voor marianne zwagermans

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond