Deel dit artikel
-

Marjon Kaper nieuwe directeur ANWB Reizen

Marjon Kaper is per 6 november benoemd als nieuwe directeur ANWB Reizen en maakt vanaf die datum ook deel uit van de directie van de ANWB. Zij volgt Greet Locquet op, die per 1 november begint in de nieuwe functie van directeur strategie en innovatie van ANWB Reizen.

Kaper (46)  studeerde civiele techniek aan de TU Delft en begon daarna als managementtrainee bij ING. Na tien jaar in commerciële managementfuncties stapte zij over naar de Rabobank. De afgelopen zes jaar heeft Kaper bij de NS gewerkt. In haar laatste functie was ze directeur van NS International, het bedrijfsonderdeel dat de internationale treinen runt en internationale treintickets verkoopt.

Greet Locquet, die de functie van directeur ANWB reizen gedurende zes jaar vervulde, is in haar nieuwe baan – die zij in deeltijd zal vervullen – verantwoordelijk voor de ontwikkeling van  vernieuwende vakantie- en vrijetijdsproducten  en -diensten.

Onder ANWB Reizen vallen FOX Verre Reizen, Cruise Travel, Pharos Reizen, Travelhome, ANWB Ledenreizen, SNP Natuurreizen, ANWB Golf , ANWB Kamperen en Land van ANWB.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond