Deel dit artikel
-

Mark Berendsen van Google naar Starred.com

Mark Berendsen wordt managing director van startup Starred.com en verlaat daarom zijn positie als Industry Leader Agencies bij Google Nederland.

Per aanstaande donderdag treedt Berendsen formeel in dienst als managing director bij Starred.com. Hij was echter al eerder betrokken bij de feedbacktool die bedrijven onderling inzetten over hun dienstvelening. De oudgediende van Google, met zeven jaar op de teller, was al informal investor bij het bedrijf van Lars van Wieren.

Van Wieren en Berendsen kennen elkaar uit de tijd dat ze samen bij Google werkten. Van Wieren werkte voor YouTube.

De nieuwe directeur: “Het werd tijd voor iets anders. Dat had gerust bij Google gekund of daarbuiten in een managementpositie bij een mediabedrijf. Ik sprak met Lars. Het ondernemerschap ter sprake en ik ben ingestapt om het bedrijf naar de volgende fase te brengen.”

Starred.com is een platform waarop bedrijven beoordelingen kunnen geven over hoe ze de dienstverlening van een partner ervaren. Deze feedback gebruiken ondernemingen als Google, Microsoft, Spotify, Zanox en Deloitte om te signaleren op welke onderdelen ze zichzelf kunnen verbeteren.

Starred.com komt uit de fase van puur bouwen aan de basis van het platform in de fase van het aanschakelen van betalende klanten. In die fase kan ik bijdragen aan verdere groei, met als eerste prioriteit het vergroten van de olievlek, maar dat mag je ook sales & marketing noemen.”

Berendsen werkte vanaf 2008 zes jaar bij Google als lid van het managementteam, verantwoordelijke voor de businessrelatie met agencies. Daarvoor was hij commercieel directeur bij Sky Radio Group. Eerder werkte hij ook voor Endemol en RTL.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond