Deel dit artikel
-

Marketing automation specialist Rise + Shine overgenomen door Springbok

De Belgische marketing automation specialist Rise + Shine maakt voortaan deel uit van digitaal communicatie- en servicebureau Springbok uit Mechelen. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Rise + Shine werd opgericht in 2015. In drie jaar tijd groeide het bureau naar een omzet van 1,8 miljoen en een team van 20 personen. Tot de klanten behoren onder meer Burger King, Quick, D’Ieteren, Brico, Tom&Co, Brantano, Siemens, Edenred, AXA, vacature.com, Accent Jobs en Brussels South Charleroi Airport.

‘Deze krachtenbundeling met Springbok zet ons sterker in de markt en past perfect in het groeiscenario dat we vanaf de oprichting voor ogen hadden,’ zo laat Rise + Shine in een toelichting weten. Bovendien was ook Springbok al heel datagedreven.

Springbok werd opgericht in 2014, maar telt al ruim negentig medewerkers, onder meer met kantoren in Amsterdam en sinds dit jaar ook Parijs. Daarnaast werd geïnvesteerd in Addrelevance, een startup gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. Eerder dit jaar nam het bedrijf al de grafische studio Unides over. De ambitie: het grootste digitale bureau van Belgie worden.

Met Rise + Shine zet de Springbok Groep ook voet aan de grond in Brussel. Rise + Shine blijft gevestigd in de kantoren aan het Zuidstation in Brussel. De Brusselse hub moet de uitvalsbasis worden om  ten zuiden van de taalgrens een vooraanstaande speler te worden.

Met de komst van Rise + Shine breidt Springbok zijn Selligent en Salesforce activiteiten uit. Rise + Shine kan marketing automation advies en diensten aanbieden voor beide platforms. Het gecertificeerde bedrijf won onder meer ook de Benelux Gold Selligent Award voor hun vacature.com case.

De beide oprichters van Rise + Shine blijven aan boord.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond