Deel dit artikel
-

Marketingbureaus Bright en Cliptoo fuseren

Full-service marketingbureau Bright fuseert met Cliptoo Marketing. In de nieuwe constellatie willen ze zich duidelijker profileren als specialisten in B2B online marketing.

Op 1 april, zo blijkt nu, hebben ze de handtekeningen gezet om de fusie gestalte te geven. Het personeel van Cliptoo is verhuisd van Veenendaal naar het kantoor van Bright in Apeldoorn. Het fusiebedrijf gaat verder onder de naam Bureau Bright.

Directeur Wouter Gijsbertsen legt uit: “Cliptoo is gespecialiseerd in inboundmarketing en is vanuit die achtergrond platinapartner van Hubspot. Bij klanten zien we vaak dat wij ‘de machine’ opzetten, maar dat ze daarna zelf op zoek moeten naar de brandstof. De content. En dat is waar Bright technisch en creatief goed in is. Content en strategie. Zo ontzorgen we klanten, omdat ze minder zelf hoeven te coördineren.”

Het nieuwe Bureau Bright richt zich voornamelijk op B2B-organisaties in Nederland, maar ook decentraal werkende internationale marketingorganisaties, en op grote B2C-bedrijven. Er werkt 25 man.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond