Deel dit artikel
-

Marketingfacts komt met papieren uitgave

Marketingfacts, het online marketingweblog, lanceert in januari het Marketingfacts Magazine. Hiermee maakt marketingfacts de stap van online naar print.

Volgens de initiatiefnemers is er behoefte aan een dergelijk initiatief. De verwachting is dat er 25 duizend marketingprofessionals zijn die behoefte hebben aan een magazine.

Marketingfacts Magazine verschijnt tweemaandelijks en wil informatie bieden over de trends en stand van zaken in de belangrijkste deelgebieden van online en digitale marketing. De community en de bloggers van Marketingfacts zullen voor een belangrijk deel de input en inspiratie vormen voor de inhoud.

NRC Next besteedde al eerder aandacht aan het feit dat steeds meer online initiatieven tegenwoordig de stap maken naar offline. Zo wordt bijvoorbeeld de online encyclopedie Wikipedia deels uitgegeven in druk.

Op Emerce werd eerder geschreven over het papieren magazine van Kieskeurig. Vier andere vergelijkingssite kwamen daarop ook met een gezamenlijke papieren versie.

Marketingfacts Magazine is gratis en wordt deels meegestuurd met MarketingTribune. Het blad komt uit in een oplage van tienduizend exemplaren. Lenthe Publishers zal het tijdschrift uitgeven.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond