Deel dit artikel
-

Marktplaats geeft aftrap voor lokale kortingsacties

Marktplaats heeft de eerste lokale kortingsacties op stapel staan. Sinds woensdag kunnen geïnteresseerden de eerst korting genieten voor een aanbieding in Amsterdam. Hiermee treedt het bedrijf in de voetsporen van Groupon.

Het is de bedoeling dat fysieke retailers uit kleine en grote plaatsen met deze lokale aanbiedingen nieuwe klanten naar hun winkel lokken. Mensen van buiten Amsterdam kunnen ook van de lokale aanbieding voor Amsterdam gebruik maken. “We focussen nu eerst op de Amsterdamse aanbieding en doen daarmee een hoop expertise op”, aldus een woordvoerder. De selectie van de volgende stad wordt mede bepaald door de woonplaats van degenen die zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

De aanbiedingen zijn een lokale component van de al bestaande Aanbieding van de Dag bij Marktplaats.

De eerste aanbieding is een korting van 50 procent op de drankrekening aanstaande vrijdag bij een café in Amsterdam. Verder staan ook schoonheidsbehandelingen, speeddaten en korting op een diner bij een restaurant in de planning.

In eerste instantie gaat het om kortingsacties die zich richting op Amsterdam. Andere grote steden volgen uiteraard, al is het nog onbekend op welke termijn dit is.

Olivier van Duijn, directeur core business: “Deze uitbreiding ligt rechtstreeks in het verlengde van het bestaande aanbod van Marktplaats. De lokale Marktplaats Aanbieding is een logisch verlengstuk van bestaande Marktplaats-functionaliteiten zoals ‘Kijk in uw wijk’ en het zoeken binnen specifieke postcodegebieden.”

De geïnteresseerde koopt de aanbieding bij Marktplaats en ruilt de gekregen tegoedbon in bij de aanbieder van de korting.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond