Deel dit artikel
-

Marktplaats lanceert de nieuwe functie ‘Direct Kopen’.

Marktplaats lanceert de nieuwe functie ‘Direct Kopen’. Hiermee kan een koper een product voor een vaste vraagprijs direct aanschaffen. Ideaal ook voor verkopers die een vaste prijs in gedachten hebben en geen tijd willen verliezen aan onderhandelingen, stelt Marktplaars.

Direct Kopen voorziet in een behoefte van kopers en verkopers die op Marktplaats snel tot een deal willen komen: ze regelen met één druk op de knop de aankoop, betaling en verzending binnen de Marktplaats Berichten-omgeving. De nieuwe dienst is beschikbaar voor producten die via een pakketdienst, DHL of PostNL.

Als bijkomend voordeel zorgt Marktplaats ervoor dat aankopen via de Direct Kopen-knop automatisch gekoppeld zijn aan Kopersbescherming, een dienst die de verkoper de zekerheid biedt dat het geld wordt ontvangen en de koper het product. Het beschermt kopers tegen situaties waarin een product niet wordt ontvangen, beschadigd aankomt of waarin de inhoud van het pakket afwijkt van wat met de verkoper is afgesproken. Door Direct Kopen in combinatie met Kopersbescherming aan te bieden, laten verkopers zien dat ze betrouwbaar zijn.

De functie wordt vanaf vandaag gefaseerd geïntroduceerd voor gebruikers van Marktplaats. Na de uitrolfase die naar verwachting enkele weken duurt, is de functie beschikbaar voor alle particuliere* Marktplaats-gebruikers. Aanvullende details over de werking van Direct Kopen en binnen welke categorieën de service beschikbaar is, zijn te vinden op de Help & Info pagina van Marktplaats.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond