Deel dit artikel
-

Marktplaats suggereert zelf prijs voor artikel

Marktplaats introduceert vandaag Prijsinformatie, een nieuwe dienst die het voor verkopers makkelijker maakt een vraagprijs van hun advertentie te bepalen.

De verkoper ziet bij het plaatsen van een advertentie meteen informatie over de vraagprijs van andere adverteerders die op dit moment soortgelijke producten aanbieden op Marktplaats.

Prijsinformatie is automatisch zichtbaar bij het plaatsen van een nieuwe advertentie in het grootste deel van de productgroepen.

Marktplaats heeft de dienst ontwikkeld op veler verzoek, zegt Olivier van Duijn van Marktplaats: ‘Verkopers gaven zij aan dat zij bij het bepalen van de vraagprijs vaak eerst op zoek gaan naar het concurrerend aanbod.’

Deel dit bericht

1 Reactie

bert

Grappig hoe Marktplaats steeds meer bloatware wordt. Sinds ik ontdekt heb dat mijn Duits zo slecht nog niet is, en Duitsers zeer betrouwbare tweedehandshandelpartners zijn, ga ik tegenwoordig eerst naar het Ebay-broertje van Marktplaats in Duitsland: veel relaxter. Vaak is het ook leuker om gewoon voor een aardig bedrag iets weg te doen dan het onderste uit de kan te willen. Marktplaats is echt een gedrocht van een dienst aan het worden. Niet voor niks neemt FB veel lokale verkoop over.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond