Deel dit artikel
-

Marriott: in 3D een meeting plannen

Hotelketen Marriott International heeft een nieuwe mobiele virtual reality-technologie geïntroduceerd voor organisatoren van evenementen. De zogeheten VPViewer is ontwikkeld door het digitale bureau Zebra Design SD.

De tool is gekoppeld aan de Virtual Planner-app van Marriott die al langer beschikbaar is voor desktop. Hiermee kan de meetingplanner onder andere de indeling van de vergaderruimten bepalen. Bij deelnemende hotels in Europa, het Midden-Oosten en Afrika kunnen via een link vanuit Virtual Planner de ingedeelde zalen nu met de VPViewer in 360 graden worden weergegeven voor klanten die geen VR-bril hebben. De 3D-weergave kan worden bekeken met behulp van een laagdrempelige headset zoals Google Cardboard, waarmee de organisator virtueel door de ruimte kan lopen.

Volgens Marriott krijgen potentiële klanten zo een ‘realistische beleving’.De VPViewer biedt ook een contactformulier voor offerte-aanvragen. Zebra Design SD stelt dat de tool het gimmick-stadium van VR voorbij is en volwaardig ingezet kan worden voor sales & marketing.

VPViewer is beschikbaar in de Google Play en App Store.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond