Deel dit artikel
-

Martijn Bertisen nieuwe country manager van Google Nederland

Google stelt een directeur uit eigen gelederen aan als opvolger van Pim van der Feltz als topman in Nederland. Martijn Bertisen komt over uit het managementteam van Google UK.

Beritsen trad in 2015 toe tot het managementteam van Google in Londen als UK Sales Director. In zijn huidige rol is hij verantwoordelijk voor het leiden van het team dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van e-commerceinitiatieven en -strategieën in een groot portfolio van geavanceerde retail- en technologiepartners.

In Nederland wordt hij de derde country manager die Google hier had. Het lokale kantoor werd ooit opgestart en groot gemaakt door Marc Duijndam. Hij werd opgevolgd door Pim van der Feltz, die destijds van T-Mobile Nederland kwam. In januari maakte hij zijn vertrek bekend na een dienstverband van twaalf jaar.

Voordat hij bij Google kwam, werkte Limburger Bertisen bij Dixons Carphone Plc, een van Europa’s grootste elektronicazaken.

Het moederbedrijf van Google, Alphabet, publiceert vanavond half elf de financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2020.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond