Deel dit artikel
-

Martin Stiemer treedt toe tot directie Kaliber

Martin Stiemer is toegetreden tot de directie van creatief bureau Kaliber Interactive. Hij is het derde directielid, naast managing director Nienke van Heusden en oprichter Ronald van Schaik.

In de afgelopen drie jaar werkte hij als client services director voor het bureau uit Utrecht en hielp vanuit die positie in de koers aan te scherpen. “We hadden iemand nodig die ons een spiegel voorhield wat betreft ons kunnen en onze wensen”, legt Van Schaik uit.

De cultuur en eigenzinnige werkwijze zijn twee elementen waarmee zijn Kaliber zich van andere bedrijven onderscheidt. Stiemer (foto, midden) ligt dat en hij kan het vertalen in business. Concreet betekent dat de werkwijze minder projectmatig is geworden en dat het bedrijf meer werk doet als strategisch partner voor opdrachtgevers, meer werk met een langere horizon.

“Stiemer wordt in zijn nieuwe rol meer bepalend naar nieuwe merken. We willen ons ook weer wat meer profileren naar de buitenwereld”, aldus de eigenaar die niet openstaat deel te nemen aan de overnamegolf die over de wereld van de digitale bureaus heen spoelt. Dat zou Kaliber niet beter maken.

Kaliber is afgelopen drie jaar gegroeid van 25 naar veertig man. Onder hen: developers, strategen, creatieven, marketeers en contentmakers. Zij werken onder meer voor klanten als Rabobank, bol.com, Alliander, NN Group en Jumbo Supermarkten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond