Deel dit artikel
-

Maze-One opent kantoor in Denemarken

Bureau Maze-One, gespecialiseerd in marketingdiensten op Amazon, opent een kantoor in Kopenhagen. Van daar uit zullen de Denen Michael Chabert en Ulrik Grevenkop-Castenskiold de hele Scandinavische markt bedienen.

Chabert is geen vreemde in die markt. Hij is afkomstig van het internationale ad-technology platform Adform, waar hij CCO was.

Oprichter Tim van der Bilt van Maze-One: “De reden om voor de Nordics te kiezen, is dat de markten daar geen ‘lokale bol.com’ hebben. Consumenten daar gaan dus naar Amazon.de als ze een groot online warenhuis zoeken. Daarnaast is onze expertise” over reclamecampagnes op marktplaatsen “daar niet aanwezig.”

De technische doorontwikkeling van het platform wordt vanuit Nederland gedaan, de verkoop en consultancy gebeurt op lokale markten. Daarbij profiteren ze van de kennis en ervaring van personeel dat afgelopen jaar overstapte van bol.com en Amazon naar de start-up, waar ook The Valley van aan de basis stond.

In september betreedt Maze-One de volgende markt. Vermoedelijk gaat het om Duitsland, Engeland of Frankrijk, maar dat wil de directeur niet bevestigen.

Het een jaar oude bedrijf heeft tien medewerkers en werkt voor Unilever, Hunkemöller, Coca-Cola, HG en FNG Group.

Deel dit bericht

1 Reactie

Rommert - Penfield Digital

Heel mooie stap van Tim en zijn team!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond