Deel dit artikel
-

Media Groep Limburg trekt stekker uit thema-sites

Het flink gesubsidieerde project Perspectief van Media Groep Limburg, is opgeheven. De thema-websites die onder het project vielen, werden eerder al gratis toegankelijk, nadat een betaalmuur een verkeerde keuze bleek. (meer…)

Deel dit bericht

3 Reacties

jeroen grunwald

Ze gaan vast weer beginnen als ze weer een nieuwe subsidie vinden. Wanneer leren ze eens dat pas als ze er zelf geld instoppen ze geld moeten verdienen en dat, ook gaan doen am

Rick van Dijk

Voor wie de moeite neemt zich wat meer in de feiten te verdiepen: http://www.stimuleringsfondspers.nl/Internet/Subsidie/Bestuursbesluiten/Id/316/Besluit/Bestuursbesluit/Jaar/2009/Lightbox/page.aspx/978.

Daaruit blijkt dat de totale projectkosten ruim 3 miljoen bedragen en dat MGL daarvan 1,8 miljoen zelf moet bijdragen. Verder blijkt dat van de 1,2 miljoen subsidie één derde als krediet is toegezegd (een krediet wil zeggen: terugbetalen) en dat van de toegezegde subsidie aan het project (dat al in 2009 gestart is) pas een bedrag van 178.000 is uitbetaald. Een subsidie wordt namelijk nooit in één keer beschikbaar gesteld, maar altijd in gedeeltes en afhankelijk van voortgang en verantwoording.

Andre de Bruin

Verdedigbaar is om een reeks MGL Actueel uit te geven. Te beginnen met: Limburgs onbehagen. Steeds in oplagen van 100 tot 500 exemplaren.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond