Deel dit artikel
-

MediaMarkt start (online) B2B diensten voor het MKB

MediaMarkt Nederland stort zich op de zakelijke markt met MediaMarkt Zakelijk. Het midden- en kleinbedrijf (MKB) kan daarmee beschikken over een groot assortiment aan zakelijke producten, relevante diensten en – zegt de retailer – aantrekkelijke prijzen.

MediaMarkt Zakelijk speelt volgens de retailer in op een belangrijke behoefte van bedrijven om met één partij zaken te doen als het gaat om de aanschaf van een grotere hoeveelheid producten en diensten. Dat kunnen notebooks en professionele displays zijn, maar ook koffiemachines. Onder de naam MediaMarkt Business is de keten al op dit gebied actief in Spanje, Italië, België en Duitsland.

Klanten krijgen een persoonlijke accountmanager toegewezen, die op maat adviseert. Ook wordt achteraf betalen mogelijk voor zakelijke klanten.

MediaMarkt Zakelijk wordt gefaseerd uitgerold en start in zeven Nederlandse winkels. Dit zijn Amsterdam ArenA, Utrecht Hoog Catharijne, Den Haag, Rotterdam Centrum (The Corner), Breda, Tilburg en Eindhoven Ekkersrijt.

Ook kunnen zakelijke klanten binnenkort terecht bij het online B2B-team en kanaal. Via een speciale landingspagina komen zij in contact met het team van MediaMarkt Zakelijk.

Na de start in de genoemde zeven winkels staat een verdere uitrol gepland op meer locaties. De ambitie is om op termijn door heel Nederland MKB-ondernemers te bedienen vanuit lokale verkoop- en servicepunten.

In Spanje bijvoorbeeld is MediaMarkt Business in drie jaar tijd flink gegroeid; van tien winkels naar alle 87 winkels.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond