Deel dit artikel
-

MediaMonks neemt belang in ebuilders

Het internationaal werkende creatieve bureau MediaMonks uit Hilversum heeft een meerderheidsbelang verworven in digitaal productiebureau ebuilders.

“We merken dat er veel vraag is naar het productiewerk waarbij een deel van de creatie wordt aangepast om deze geschikt te maken voor andere markten. Bijvoorbeeld uitingen van een automerk uit Frankrijk die naar Nederland moeten worden vertaald. Dat gaat ebuilders doen.”

MediaMonks Victor Knaap zegt niets over de financiële kant van de transactie, enkel over de operationele. “Dit soort bureaus hebben we in Nederland niet, maar ebuilders was er al volledig voor uitgerust. We hebben het bedrijf omgeturnd, het een andere propositie gegeven, om in deze specifieke vraag uit de markt te voldoen.”

MediaMonks zelf blijft zich volledig richten op het creatieve werk, “de asset creation”. ebuilders blijft een zelfstandige onderneming, maar kan erop rekenen MediaMonks werk doorschuift.

De leiding over ebuilders blijft blijft in handen van Joris Barendregt, die de enige andere aandeelhouder blijft, en wordt op 18 september gepresenteerd aan klanten en relaties van MediaMonks.

Dit bericht is 10 keer gedeeld

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond