Deel dit artikel
-

Mediapark krijgt eigen acceleratorprogramma

Op het mediapark in Hilversum wordt ruimte gemaakt voor startups en snelle groeiers. Media Park, Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid en NPO bieden startups ruimte in hun gebouwen, zo maakten ze vandaag bekend op het Mediapark Jaarcongres.

Op het Media Park worden vanaf september op meerdere locaties ruimtes vrijgemaakt voor startups, onder meer in het Studiocentrum, bij Beeld en Geluid en bij de NPO.

Het Media Park Accelerator programma voorziet behalve in ruimte in coaching, toegang tot kapitaal en het podium waarop deze jonge bedrijven zich kunnen presenteren.

De grote, bestaande ondernemingen op het Media Park kunnen zo hecht samenwerken met de startups en daardoor innovatie in onze industrie dicht bij huis halen.

De startup faciliteiten op het Media Park worden zeer betaalbaar in de markt gezet, beloof iMMovator, een van de initiatiefnemers.

De selectie vindt plaats aan de hand van een wedstrijd. De winnaar wordt begin september bekendgemaakt bij het Cross Media Café Coming Soon gecombineerd met de feestelijke Seizoensopening op het Media Park.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond