Deel dit artikel
-

Meer adverteerders naar Cannes Lions Festival vanuit Nederland

Was voorheen het festival in Cannes vooral een ontmoetingsplaats voor creatieven en reclamebureaus, de laatste jaren is er een opvallende verschuiving waar te nemen met een groeiend aantal marketeers dat deelneemt. Voor de editie van dit jaar is op dit moment al 75 procent van de festivaltickets gekocht door adverteerders. Dat meldt de Stichting Adverteerdersjury Nederland.

Het Cannes Festival biedt adverteerders de mogelijkheid in slechts enkele dagen volledig op de hoogte te worden gebracht van de laatste ontwikkelingen en kansen op het gebied van creativiteit. Dit jaar hoopt Embassy of Dutch Creativity ook Nederlandse adverteerders te verwelkomen in Cannes.

De Embassy of Dutch Creativity is de handelsmissie van de Nederlandse creatieve industrie tijdens het internationale festival voor creativiteit in Cannes. De doelstelling van het Embassy-platform is ook dit jaar om Nederlandse creatieve partijen een podium te geven tijdens het festival in Cannes. Dat gebeurt door tijdens het reclamefestival contacten aan te gaan met (inter)nationale partners, talent, media en met elkaar.

Dit jaar zal de handelsmissie plaatsvinden in een café, wat een laagdrempeliger, kleinschaliger en intiemer karakter aan het evenement geeft.

De Embassy of Dutch Creativity is een initiatief van verschillende marktpartijen, zoals ADCN, bvA, DuPho, Dutch Digital Agencies, Dutch Digital Design, IAA Dutch Chapter en VIA.

Het International Festival of Creativity vindt plaats van 17–21 juni.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond