Deel dit artikel
-

Meerdere nominaties MeMo2 voor IAB Europe Research Awards

De Nederlandse crossmediaal werkende meetspecialist MeMo2 is in zes van de acht categorieën genomineerd voor een IAB Europe Research Award.

Een belangrijke reden is de toepassing van het nieuwe THX Platform. Dat verbindt de consumentenpanels van vier grote researchspecialisten met een gelijknamige app en brengt zodoende het bereik van radio, televisie, outdoor, bioscoop en alle digitale media geïntegreerd realtime in beeld. Merken, bureaus en exploitanten kunnen hierdoor zelf geautomatiseerd crossmediaal bereik en effect in kaart te brengen.

De categorieën waar MeMo2 door IAB Europe voor is genomineerd zijn: Cross-Media Measurement, Data Effectiveness, Audience Measurement, Best Use of Research Budget, Brand Advertising Effectiveness en Research Innovation. Niet eerder is een Nederlands bedrijf erin geslaagd om zoveel nominaties te mogen ontvangen.

“Dit is een jaar om niet snel te vergeten. Corona gaat momenteel als een bulldozer door het Nederlandse adverentie- en marketinglandschap. Als straks het licht weer aangaat, dan zijn retailers, merken, bureaus en exploitanten op zoek naar geïntegreerde, betaalbare, snelle en betrouwbare oplossingen om crossmediale Investeringen zelf te kunnen optimaliseren. Deze internationale erkenning van Crossmedia Platform THX als nieuwe standaard in crossmediale regie zal bijdragen aan een snel adoptieproces”, aldus Marcel Vogels, oprichter van MeMo2, in een persbericht.

Foto: axelhartmann (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond