Deel dit artikel
-

Meubelwinkel MADE opent Nederlandse site

Online meubelwinkel MADE.com heeft een Nederlandstalige webwinkel gelanceerd. Bijzonder daaraan is dat de site consumenten direct koppelt aan ontwerpers en fabrikanten. Door deze aanpak liggen de prijzen tot zeventig procent lager dan bij reguliere meubelretailers.

Het Britse bedrijf werd vier jaar terug opgericht door Ning Li (32) samen met Julien Callede en Chloe Macintosh. Het is niet zijn eerste onderneming. In 2009 startte hij MyFab.

Naast Groot-Brittannië en Nederland is de webwinkel actief in Frankrijk en Italië. Een Duitse website moet binnenkort in de steigers worden gezet. In Londen heeft MADE.com ook nog een fysieke winkel. Daarnaast is Li een sociaal netwerk onder de noemer Unboxed gestart, waar fans foto’s van hun favoriete meubelstukken kunnen delen.

De onderneming heeft honderdveertig werknemers in Londen, en nog eens twintig in Shanghai.

Deel dit bericht

1 Reactie

Pim

Made.com ziet er strak uit, mooie site, mooie producten!
Maar .. @Emerce, ik lees ‘Bijzonder daaraan is dat de site consumenten direct koppelt aan ontwerpers en fabrikanten.’. Wat bedoelen jullie hiermee, dat wordt niet uitgelegd in jullie artikel en op de site vind ik niets terug over een koppeling van consumenten aan ontwerpers. Ik verwachtte, gezien jullie tekst, direct contact te kunnen krijgen met ontwerpers, misschien een meubelstukje naar wens te laten aanpassen. Wat ik wel zie is gewoon een meubelwinkel .. online.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond