Deel dit artikel
-

Mibo versnelt groei met investering geleid door Peak Capital

Videochat-platform Mibo heeft een investering van 1 miljoen euro ontvangen. De financiering werd geleid door Peak Capital.

Het Amsterdamse bedrijf zal de investering gebruiken voor groei van het team, uitbreiding van het platform, en versnelling van internationale groei.

Zoom en andere zakelijke videoconferencing-tools zijn simpelweg niet gemaakt voor informele groepsbijeenkomsten, stellen de oprichters. Daarom is Mibo bedacht: om teams te helpen om de teamcultuur te versterken. Mibo combineert videoconferencing met rondlopen in een 3D-wereld, waardoor het lijkt op het gevoel van in het echt bij elkaar zijn. De aanpak doet denken aan Virtual World, dat nooit echt van de grond is gekomen.

Onder de betalende klanten bevinden zich inmiddels teams van veel multinationals waaronder Microsoft, Google, Netflix, Disney, Nike, Warner Bros, en Unicef.

Mibo bouwt aan een partner-ecosysteem voor productintegraties en als platform voor door derde partijen ontworpen sociale belevingen. Daarnaast zoekt het bedrijf flinke uitbreiding van het team, inclusief leidinggevende rollen in marketing, customer success, data en sales.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond