Deel dit artikel
-

Michiel Frackers betrokken bij ICO voor emissiezuinige gebouwen

Michiel Frackers, adviseur van Jaunt VR en ooit oprichter van Planet Internet, is bestuursvoorzitter geworden van Bluenote Foundation, een organisatie die met geavanceerde technologie wil investeren in energiezuinige gebouwen.

Dertig procent van de CO2-emissies komt van gebouwen en de elektriciteit die ze consumeren. Bluenote wil kantoren kopen om ze te voorzien van geavanceerde technologie om die emissies terug te brengen. Daarbij moet worden gedacht aan slim beheer en data mining.

Via een initial coin offering (ICO), waarbij beleggers een nieuwe cryptomunt Bluenote kunnen kopen, hoopt men daarvoor geld op te halen. De munt werd deze week gelanceerd tijdens Blockchain Summit in het Zwitserse Zug.

Bij het Zwitserse initiatief zijn enkele Nederlanders betrokken, onder wie Hester Kranendonk.

Deel dit bericht

4 Reacties

Leonard Wolters

Tsja, wat moet je hier nou van vinden…..

EVDP

Dus deze individuen hopen dat jij en ik (investeerders) een nieuwe cryptomunt Bluenote kopen waarmee zij (Bleunote) dan vervolgens kantoren willen kopen om ze te voorzien van geavanceerde technologie om die emissies terug te brengen. Waarbij wij (“investeerders”) moeten denken aan slim beheer en data mining.

Waar wachten wij (“investeerders”) nog op …?

van Deurzen

Hmmm iemand wil weer wat aandacht… ook bijzonder statement in het kader van “o wat zijn wij geweldig”: the leading blockchain solution to build a zero emission world. Zucht. 1) een ICO dus er is nog geen solution –> nog niet leading want het bestaat niet, 2) als enige in die markt ben je altijd leading –> doe niet zo populair….

Van Zeuren

Van Deurzen, echt inhoudelijk commentaar is doorgaans niet je sterkste kant hier, wacht even met die zure opmerkingen voordat je wat concreets hebt gezien.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond