Deel dit artikel
-

Microsoft-kantoor Schiphol wordt creatieve broedplaats

Microsoft Nederland en Spaces, naar eigen zeggen aanbieder van ‘inspirerende werkomgevingen’, gaan een gezamenlijke broedplaats voor co-creatie, netwerken en verrassende nieuwe samenwerkingen tussen de klanten, partners en medewerkers opzetten. Na Spaces Amstel en Keizersgracht, wordt Spaces Schiphol in het gebouw The Outlook, de zesde locatie in Amsterdam.

Microsoft Nederland werkt samen met gebouweigenaar Schiphol Real Estate aan een volledige make-over van het gebouw, als showcase van het werken van de toekomst.

De drie verdiepingen van Spaces Schiphol – het huidige kantoor van Microsoft Nederland – omvatten ruim 2.500 vierkante meter gedeelde kantoorruimte, duizend vierkante meter Business Club met designmeubilair, vergaderruimtes, een receptie, een barista koffiebar en een inspirerend netwerk.

Naast plaats en tijd onafhankelijk werken gaat Microsoft nu ook meer nadruk leggen op organisatie onafhankelijk werken. Naast een nieuwe omgeving is het ontwikkelen van nieuwe ritmes essentieel.

De gezamenlijke architect is D/Dock.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond