Deel dit artikel
-

Microsoft vernieuwt Surface lijn

Vandaag zijn de Surface Pro 8, Surface Go 3 LTE, Surface Go 3 Matzwart, Surface Pro X Wifi en de Adaptive Kit beschikbaar in Nederland.

Surface Pro 8 brengt een compleet vernieuwd herontwerp van de krachtigste Surface Pro met 13-inch beeldscherm van hoge resolutie en tot 120Hz vernieuwingsfrequentie. De prijs begint bij 1179 euro.

Surface Go 3 LTE is de meest gangbare Surface 2-in-1 met aanraakscherm. Het toestel maakt gebruik van hetzelfde Surface Go-ontwerp, maar heeft meer vermogen. De prijs begint bij 779 euro. Naast de Go 3 LTE versie, is vanaf vandaag ook de Surface Go 3 Matzwart vanaf 599 euro verkrijgbaar.

Surface Pro X Wifi is al een tijdje op de markt, maar wordt nu toegankelijk gemaakt voor een breder publiek met de Wi-Fi-only optie voor 949 euro. De Surface Pro X Wifi is de dunste Surface Pro en is volgens Microsoft ideaal voor mensen die flexibiliteit en mobiliteit in een apparaat zoeken.

De Surface Adaptive Kit helpt gebruikers hun Surface in te stellen op eigen behoeften. Deze tool kan door iedereen worden gebruikt die de Surface wil aanpassen, maar is vooral handig voor slechtzienden, blinden en/of mensen met beperkingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond