Deel dit artikel
-

Mijn Verkoopmakelaar start in Rotterdam

Woningeigenaren kunnen straks vanaf de bank een makelaar kiezen voor de verkoop van een woning, zonder dat alle makelaars eerst thuis over de vloer hoeven te komen. Vanaf 1 augustus 2019 wordt Mijn verkoopmakelaar van Ron Kesting, Michel Bardelmeijer, Antoine Steenkamer en de Rotterdamse ondernemer Stefan Lazarov officieel in Rotterdam uitgerold.

Woningeigenaren kunnen online foto’s van hun woning plaatsen en kiezen van welke makelaars zij graag een reactie ontvangen. De makelaars nemen vervolgens de informatie door en stellen een reactie op met hoe zij de woning zouden willen verkopen, welke kosten zij daarvoor rekenen en hoeveel zij denken dat de woning kan opleveren.

Het is tegenwoordig heel normaal om op websites als Funda een nieuw huis te vinden, maar het kiezen van een geschikte makelaar is nog steeds een tijdrovend, offline proces, zeggen de initiatiefnemers.

Ongeveer 230 makelaarskantoren in Nederland hebben zich al aangesloten bij Mijn Verkoopmakelaar. Bij goede resultaten gaat Mijn Verkoopmakelaar ook officieel van start in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond