MijnAlbum.nl houdt op te bestaan

Fotodeelplatform MijnAlbum.nl houdt op te bestaan nu nagenoeg alle Mijnalbum gebruikers met 325 miljoen foto’s zijn overgezet naar het nieuwe platform MyAlbum.com.

Het Nederlandse MyAlbum komt voort uit een managementbuy-out in het voorjaar van 2014. Het 14-koppige team lanceerde in mei dit jaar de beta versie van de nieuwe site.

MyAlbum is beschikbaar in vijf talen en richt zijn voornamelijk op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. Het platform zet in op storytelling als de volgende stap.

13 Reacties

bij het vorige album was het veel gemakkelijk om foto’s op te zetten en bij te zetten als bij de nieuwe versie als het anders kan kinnen jullie mijn de gegevens door sturen

dank U

Ik kan helemaal niets meer met deze site.Ik kan geen foto.s meer toevoegen aan bestaande albums /Ik kan andere albums niet meer zien .Ik was vroeger heel tevreden.Waarom deze veranderingen.Ik zie ook dat mensen maar zo €40,00 van de rekening word afgetrokken.Hoe kan ik dit voorkomen.

ik sluit mij aanb ij de brief van mieke poshumus. ik heb zomaar 39.84 afgeschreven gekregen van mijn giro. weet absoluut niet hoe dit zit, ik heb nooit iets met mijn album gedaan. wil het geld graag terug zien,\ datum afschrijvng 29 febr. 2016, ik meld me wel laat, maar ik heb er overheen gekeken
ik wens dus retourneren van dit bedrag op mijn iban plus verklaring hoe dit zit,
IBAN NL 36 INGB 0000 4l8703

c.m.warners
1191 EW 27 mail adres warnersc@xs4all.nl

er is van mijn giro een bedrag van 39.84 afgeschreven , op de datum 29 februari 2016 / kenmerk PA-0005340 omschrijving MyAlbum. Ik doe niets met fotoos, zodat ik vermoed dat een en ander niet klopt ik wil graag het geld terug hebben op mijn rekening , plus een nadere uitleg.
miijn rekening nummer krijgt u als ik iets van u vernomen heb
email adres is warnersc@xs4all.nl

c,m.warners

Nou dat is mooi dan ? Zomaar ineens €40,- van je bankrekening af ? Hebben jullie je rekening nr doorgegeven ? Ik niet en heb ook geen extra
M B gekocht gelukkig !

https://www.facebook.com/sjansjee/videos/1684026295228193/

Ik weet nu niet meer hoe ik foto’s moet versturen met mijn album!!
Het is een grote puzzel geworden!
En als ik geen foto’s kan versturen, waarvoor moet ik dan betalen??
S.v.p. omgaand reactie!
Jan Janssen

Ik wil mijn abonnement op zeggen maar hoe . ik krijg nog steeds een afschrijvingen binnen

Hoe hebben jullie het lef om zomaar geld van iemands rekening te halen? Waar zijn mijn foto’s?? Ik kan niet eens meer inloggen!
Ben alles kwijt! Dierbare foto’s!
Kan dit nog omgedraaid worden?

Ik sluit me aan bij alle bovenstaande mails.

Klopt het dat Mijn album. nl niet meer bestaat ?

en weet ook niet hoe ik foto,s moet toevoegen of verwijderen.

oude versie was veel beter en kon er ook andere albums van anderen bekijken

Waar zijn al mijn oude dierbare foto’s?!!!! Kan ik nog 1x terug om die desnoods op te slaan?

ik las dat Mijn Album niet meer bestaat. Waar zijn mijn oude foto’s gebleven?

waar zijn mijn foto’s gebleven

er is bij mij zelfs € 49,99 afgeschreven. Dat kan toch helemaal niet? Het is ook meteen met een jaar verlengd. Dat mag volgens mij al helemaal niet. Als de algemene voorwaarden of zoiets dergelijks veranderen mag je toch per direct je abonnement opzeggen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug