Deel dit artikel
-

Mijndomein komt met e-commerceportal Mijnwinkel

Rond het einde van dit kwartaal brengt Mijndomein het nieuwe e-commerceportal Mijnwinkel.nl online. De site wordt vooral een plaats waar lokale ondernemers met een webwinkel zichzelf kunnen presenteren.

Mijndomein gebruikte de Webwinkel Vakdagen vorige week in Utrecht om dit idee ter promotie van het lokale MKB te valideren. De response was doorgaans positief en voldoende om de volgende stappen te zetten met Mijnwinkel.nl.

Marketingmanager Joost van Rooij van Mijndomein licht toe: “Kleine ondernemers zijn altijd op zoek naar verkeer en klanten. Wij willen hun aanbod op de nieuwe site bundelen en de kracht van lokale ondernemers laten zien.” Achter de schermen werkt hij samen met Myshop, de oude eigenaar van Mijnwinkel.nl. Het verschil tussen de oude en het nieuwe site is dat de huidige een marktplein annex winkelcentrum wordt, geen (SaaS)-shopsoftware.

“Je kunt het ook zien als een soort tegenwicht richting grote partijen als Amazon. We willen mensen dichterbij huis laten kijken naar naburige winkeliers met een webshop.”

Foto: mammela (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond